Αγόρασε ανάμεσα από 6273 Προϊόντα & 448 Εταιρείες
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αγορές άνω των 39€
Δυνατότητα παράδοσης την ίδια μέρα στην Αθήνα
Χωρίς επιπλέον κρυφές χρεώσεις
Μάθε περισσότερα
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
215 215 2223
Κάλεσέ μας τώρα για τηλεφωνική παραγγελία
Είμαστε καθημερινά δίπλα σου Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 - 21:00 & Σάββατο 09:00 - 17:00
Κατηγορίες
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Εταιρεία

Καλάθι

0,00 €

0

Αποστολή & Παράδοση


Εσωτερικό: Η παράδοση των παραγγελιών γίνεται συνήθως σε 1-3 εργάσιμες ημέρες (εντός και εκτός Αττικής) με τα συνεργαζόμενα courier (ACS, Cityfast), εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, και αν πρόκειται για νησιωτικούς προορισμούς και δυσπρόσιτες περιοχές μπορεί να φτάσει μέχρι 5 εργάσιμες μέρες. Αν το συνολικό βάρος της παραγγελίας σας υπερβαίνει τα 4 κιλά θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά για το κόστος της. Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει δεν είναι διαθέσιμο, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες αφαίρεσης/αντικατάστασής του. Αν η παραγγελία σας είναι κάτω από 39€ επιβαρύνεστε με 2€ έξοδα αποστολής ενώ από 39€ και πάνω η αποστολή είναι δωρεάν όπου και αν είστε. Σε περίπτωση που θέλετε την παραγγελία σας αυθημερόν πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά εγκαίρως στο 215 215 2223 και θα σας απαντήσουμε για το κόστος αποστολής και το χρόνο παράδοσης. Οι παραγγελίες που γίνονται μετά τις 15:00 θα εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη. Οι παραγγελίες που εκτελούνται Σάββατο, εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη. Τα προϊόντα που βρίσκονται στη κατηγορία "Hot Deals" υπόκεινται σε περιορισμούς διαθεσιμότητας ανά παραγγελία.


Ευρωπαϊκή Ένωση: Η παράδοση των παραγγελιών στην Ευρωπαϊκή Ένωση γίνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες, εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα. Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται αυτόματα από το σύστημα, ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σας. Η αποστολή πραγματοποιείται με DHL.

Eκτός Ε.Ε.: Προς το παρόν, αποστέλλουμε σε όλες τις χώρες της Ασίας, της Βόρειας Αμερικής, της Ωκεανίας και τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης. Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται αυτόματα από το σύστημα ενώ η παράδοση πραγματοποιείται συνήθως εντός 5 εργάσιμων ημερών. Η αποστολή πραγματοποιείται με DHL.
 
Χρεώσεις Αποστολής για Ευρωπαϊκή Ένωση* - Ηνωμένο Βασίλειο**:

 • Για παραγγελίες που το συνολικό βάρος των προϊόντων, είναι μέχρι δύο κιλά (2kg) η χρέωση είναι 8,5 ευρώ
 • Για παραγγελίες που το συνολικό βάρος των προϊόντων, είναι μέχρι τρία κιλά (3kg) η χρέωση είναι 12 ευρώ
 • Για παραγγελίες που το συνολικό βάρος των προϊόντων, είναι μέχρι πέντε κιλά (5kg) η χρέωση είναι 20 ευρώ
 • Για παραγγελίες άνω των 150€ η αποστολή είναι Δωρεάν με τη χρήση του κουπονιού shippingEU

Χρεώσεις Αποστολής για Βόρεια Αμερική, Aσία, Ωκεανία, Υπολ. Ευρώπης:

 • Για παραγγελίες που το συνολικό βάρος των προϊόντων, είναι μέχρι δύο κιλά (1kg) η χρέωση είναι: non EU: 13€ (15€ REST)
 • Για παραγγελίες που το συνολικό βάρος των προϊόντων, είναι μέχρι τρία κιλά (2kg) η χρέωση είναι: non EU: 18€ (29€ REST)
 • Για παραγγελίες που το συνολικό βάρος των προϊόντων, είναι μέχρι πέντε κιλά (3kg) η χρέωση είναι: non EU: 30€ (50€ REST)
 • Για παραγγελίες που το συνολικό βάρος των προϊόντων, είναι μέχρι πέντε κιλά (5kg) η χρέωση είναι: non EU: 42€ (65€ REST)

*EΕ: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία.
Σημ. 1: Βάσει της κείμενης νομοθεσίας της Ελλάδας, απαγορεύεται η πώληση φαρμάκων μέσω διαδικτύου.
Σημ. 2: Για αποστολές σε εκτός Ελλάδος, δεν είναι διαθέσιμη η πληρωμή με την μέθοδο της αντικαταβολής.
** Οι αποστολές προς Ηνωμένο Βασίλειο εκτελούνται κανονικά με χρέωση ΕΕ.
 
Παραλαβή από τα καταστήματά μας: Έχετε την επιλογή να παραλάβετε τις παραγγελίες σας δωρεάν από τα τρία φαρμακεία μας που αποτελούν Σημεία Παραλαβής Online Παραγγελιών. Σε αυτή την περίπτωση, οι παραγγελίες σας εκτελούνται από το κεντρικό μας κατάστημα και αποστέλλονται στο σημείο της επιλογής σας, όπου μπορείτε να τις παραλάβετε κατόπιν επιβεβαίωσης από το σύστημά μας συνήθως εντός 2-3 εργάσιμων ημερών. Οι παραγγελίες παραμένουν διαθέσιμες για παραλαβή 7 εργάσιμες ημέρες. Ελάχιστη παραγγελία για παραλαβή από Σημείο Παραλαβής είναι 15€. Οι παραγγελίες που γίνονται μετά τις 15:00 θα εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται Σαββατοκύριακο, εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη. Τα προϊόντα που βρίσκονται στη κατηγορία "Προσφορές" υπόκεινται σε περιορισμούς διαθεσιμότητας ανά παραγγελία. Σας επισημαίνουμε ότι για αγορές απευθείας από τα φαρμακεία μας οι τιμές διαφοροποιούνται.

Σημεία Παραλαβών:

 • Φαρμακείο Κ. Δάρα & ΣΙΑ ΟΕ, Λ. Κηφισίας 56, Μαρούσι, Ανοιχτά Δευτέρα – Σάββατο 08:00-23:00
 • Φαρμακείο Ε. Σπηλιοπούλου, Ερμού 74, Μοναστηράκι, Ανοιχτά Δευτέρα – Σάββατο 08:00-23:00
 • Φαρμακείο Δάρα Χρ. Κ. Λ. Δημοκρατίας 75, Μελίσσια, Ανοιχτά Δευτέρα – Σάββατο 08:00-23:00